Restaurant Han Morosan

MARAMURES

Aflată într-o zonă pitorească, dar cu uşor acces auto, Pescaria Han Morosan  vă invita sa petreceti o experienţă autentic moroşenească, fie că alegeţi să vă recreaţi câteva zile, fie că doriţi să petreceţi cu mâncare tradiţională, horincă, vin şi voie bună la restaurantul pensiunii.

Preparatele pe care puteti sa le serviti la noi sunt atat cele traditionale, maramuresene, cat si specialitati din bucataria internationala. Nici barul nu este mai prejos, aveti la dispozitie, aici, bauturi de toate felurile, traditionale, locale si fineturi internationale.

Evenimente Speciale

MARAMURES

Aflată într-o zonă pitorească, dar cu uşor acces auto, Pescaria Han Morosan  vă invita sa petreceti o experienţă autentic moroşenească, fie că alegeţi să vă recreaţi câteva zile, fie că doriţi să petreceţi cu mâncare tradiţională, horincă, vin şi voie bună la restaurantul pensiunii. Pescaria Han Morosan vă oferă pe lângă restaurant cu muzică live, petreceri tematice, drumeţii, pescuit şi multe altele.

Nuntile deja organizate aici au lasat in urma amintiri superbe si au facut o multime de tineri fericiti.

Tot ce vrem este sa avem de toate, pe placul tuturor.

Restaurant Traditional

hr

Preparatele pe care puteti sa le serviti la noi sunt atat cele traditionale, maramuresene, cat si specialitati din bucataria internationala.